Καλλιεργούμε τη νοοτροπία της καινοτομίας και της εκπαιδευτικής ενδυνάμωσης των σπουδαστών που θα συμβάλλουν στην άρτια προετοιμασία τους για την αντιμετώπιση ενός ανταγωνιστικού επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Οι σπουδαστές γίνονται οι ίδιοι παράγοντες αλλαγής. Συμμετέχουν, αποκτούν γνώση των εργαλείων και παρακολουθούν πρότυπα προγράμματα που τους βοηθούν να αναπτύξουν επιχειρηματική νοοτροπία αλλά και να δημιουργήσουν σχέδια δράσης για το μέλλον.

Οι συνεργασίες του ΙΕΚ, με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης αλλά και δεκάδες επιχειρήσεις, αποτελούν την εγγύηση για την επιστημονική επάρκεια των σπουδαστών και για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο μέλλον.

Σε όλα τα χρόνια της πορείας μας στο χώρο της επαγγελματικής δραστηριότητας και της εκπαίδευσης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε καινοτομίες και σε πρότυπα αντίστοιχα με τις εποχές που διανύουμε.

Επενδύουμε από την πρώτη στιγμή -και συνεχώς- σε υψηλού επιπέδου συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις ανά ειδικότητα , σε νέες τεχνολογίες με αντίστοιχες υλικοτεχνικές ,κτιριακές υποδομές και στην συνεχόμενη έρευνα αγοράς.

Πιστεύουμε πως σήμερα το στελεχιακό και εργατικό δυναμικό -σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον- πρέπει να διακατέχεται από διαφορετική φιλοσοφία και με κατάρτιση τέτοια ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται παντού και σε οποιεσδήποτε συνθήκες και αυτό αποτελεί τον βασικό στόχο και σκοπό της εκπαιδευτικής διαδικασία που εφαρμόζουμε

Δειτε τους τομεις σπουδων
0
Των αποφοίτων μας εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους
0
Η μέση αναλογία καθηγητών – σπουδαστών ανά τμήμα
0
Των αποφοίτων μας πιστεύουν ότι οι σπουδές τους βοήθησαν στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων
0
Ειδικότητες σπουδών σε 5 ανερχόμενος τομείς της οικονομίας

Τα πιο περιζήτητα τμήματα

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!