Ο αγροτικός τομέας, ως πρωτογενής τομέας και βάση της πραγματικής οικονομίας της χώρας μας,  αποτελεί το πεδίο όπου μπορεί να βασιστεί η ανάταξη της οικονομίας και η αναγέννηση της υπαίθρου και της ελληνικής κοινωνίας.

Bio (1)

Τεχνικός Βιολογικής – Οργανικής Γεωργίας

Ο απόφοιτος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις για την παραγωγή ποιοτικών βιολογικών προϊόντων

Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας

Ως τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας είσαι σε θέση να επεμβαίνεις σε διάφορα στάδια της παραγωγής του οίνου και να διασφαλίζεις ότι αυτό που θα καταλήξει στο τραπέζι μας θα είναι ένα καλό ποιοτικά και γευστικό κρασί.

melissokomos

Τεχνικός Μελισσοκομίας

Μάθε για τα μελισσοκομικά φυτά και τη βιολογία τους, τη διατροφική συμπεριφορά των διατρεφόμενων ειδών και την ορθολογική αξιοποίηση της μελισσοκομικής χλωρίδας.

agrotiki oikonomia

Στέλεχος Διοίκησης & Οικ. Τομέα Αγροτικής Οικονομίας

Σπουδάζοντας αυτή την ειδικότητα μπορείς να συνεισφέρεις σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες -αυτοδύναμα ή σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες- στη διοίκηση και διαχείριση γεωργικών μονάδων και στην εμπορία γεωργικών προϊόντων, καθώς και να υποστηρίξεις τη λειτουργία καταστημάτων γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων, και τη λειτουργία γραφείων Συμβούλων Αγροτικής Ανάπτυξης.

elegktis trofimon

Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών

Είναι ο επαγγελματίας που εμπλέκεται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι τη διάθεσή του στον τελικό καταναλωτή

Τεχνικός Αγροτουρισμού

Ο «Τεχνικός Αγροτουρισμού» είναι ο υπεύθυνος για την οργάνωση και τη λειτουργία αγροτουριστικών μονάδων ή αγροτουριστικών συνεταιρισμών, καθώς και για την οργάνωση μονάδων αγροτικής βιοτεχνίας και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

27411 20119 2741074300

ή  

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα σε ενημερώσουμε άμεσα!


Για την λήξη των εγγραφών απομένουν…

0
ημέρες
96
%
Των αποφοίτων μας εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους
15
Η μέση αναλογία καθηγητών – σπουδαστών ανά τμήμα
92
%
Των αποφοίτων μας πιστεύουν ότι οι σπουδές τους βοήθησαν στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.
12
Ειδικότητες σπουδών σε 5 ανερχόμενος τομείς της οικονομίας