Οικονομία – Διοίκηση


Τα επαγγέλματα που ασχολούνται με τον τομέα της  Οικονομίας & Διοίκησης είναι διαχρονικά και πάντα επίκαιρα.
Τα Διοικητικά στελέχη μιας επιχείρησης, τα στελέχη του Λογιστηρίου, τα στελέχη marketing  αποτελούν αναπόσπαστο κρίκο στην επιχειρησιακή αλυσίδα κάθε επιχείρησης.

Ο τομέας της Οικονομίας & Διοίκησης απευθύνεται σε νέους και νέες με υψηλά ιδανικά και στόχους για καταξιωμένη καριέρα, στον χώρο των επιχειρήσεων.
Η τέχνη του «επιχειρείν» και η «γλώσσα» των μπίζνες μαγνήτιζαν ανέκαθεν το ενδιαφέρον, καθιστώντας τα επαγγέλματα γύρω από τις επιχειρήσεις, από τους πλέον δημοφιλείς πόλους έλξης για το εργασιακό μέλλον, και τις τεχνικές του marketing, εκ των «ων ουκ άνευ» στοιχείων για την επιτυχία μιας επιχείρησης, εν μέσω ενός ραγδαία εξελισσόμενου και ανταγωνιστικού οικονομικού περιβάλλοντος!

 

Σπούδασε στο Ι.Ι.Ε.Κ Ευρωπρόοδος Κορίνθου.. Γιατί:

  • Συμμετέχεις σε case studies, στα πλαίσια του Job Simulation Program, που σε φέρνουν αντιμέτωπο με πραγματικές περιπτώσεις.
  • Οι εκπαιδευτές έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή με βάση τις σπουδές, αλλά και την επαγγελματική εμπειρία τους.
  • Εμπλουτίζει τα προσόντα των σπουδαστών με δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών, προετοιμασία για το δίπλωμα Η/Υ ECDL και σεμινάρια του κλάδου.
  • Έχεις στη διάθεσή σου πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Λογιστικής, computer labs, αίθουσες παρουσιάσεων και διαλέξεων με σύγχρονα εποπτικά μέσα.
  • Ενημερώνεσαι για τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου, μέσω διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων & επιστημονικών διαλέξεων.
  • Είναι 2 έτη σπουδών

Διάλεξε την Ειδικότητα που σου ταιριάζει..

Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων ( Marketing)
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

Είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!