Μαθαίνοντας νέες τεχνικές στο μάθημα Bartending
Στο πλαίσιο του μαθήματος Bartending, σπουδαστές του τμήματος Τουρισμού επισκέφθηκαν το Coralle All Day Bar στο Λουτράκι Κορινθίας.
Ο κ. Δημήτρη Αλεξανδρή έχοντας το ρόλο του εισηγητή, προσπάθησε να “μυήσει” στους σπουδαστές στις παραμέτρους του Zero Waste, καλώντας τους να φτιάξουν τα δικά τους υλικά με zero waste τρόπους και με χαμηλό κοστολόγιο. Αναφέρθηκε επίσης στην μέθοδο των creative techniques την ανθράκωση, τα ελαιοσάκχαρα και το superjuice.
Παράλληλα ετοιμάσαμε cocktails, δοκιμάσαμε καινούργιες γεύσεις και πειραματιστήκαμε στα δικά μας barmade υλικά.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία τους από καρδιά και ευχόμαστε καλή καλοκαιρινή σεζόν!