Καλέστε μας στο: 27410 74300|info@iek-europroodos.gr

Νέα

Νέα2019-08-12T12:40:40+00:00

Ποιό χωριό μαγειρεύει καλύτερα από το δικό μου;

20 Ιουλίου, 2020|

Ποιό χωριό μαγειρεύει καλύτερα από το δικό μου; Ο διαγωνισμός μας μπήκε στην τελική του ευθεία!!! Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπει ο νόμος!! Για το λόγο αυτό [...]

Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας

17 Ιουνίου, 2020|

Η κυρία Χριστίνα Γκότση παραδίδει σεμινάριο αρωματοθεραπείας  στους πρωτοετής φοιτητές μας του τμήματος Βοηθού Φαρμακείου. Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ για την ειδικότητα  "Βοηθός Φαρμακείου", μην χάνεις χρόνo! : Πάτα εδώ

Λαχταριστά κεικ με ποικιλία γεύσεων

15 Ιουνίου, 2020|

Διάφορα κέικ με πολλές πλούσιες γεμίσεις από τους πρωτοετής Ζαχαροπλάστες της σχολής μας Κέικ καρότου με κρέμα τυρί. Κέικ με Φράουλα βυζαντινό κέικ με φύλλο Βυριτού Κέικ τρούφας πορτοκαλιού Κέικ [...]

Σεμινάριο αρωματοθεραπείας στο ΙΕΚ μας

10 Ιουνίου, 2020|

Σήμερα στις 10/6/2020 τα τμήματα Βοηθός Φαρμακείου και  Αισθητικής -Μακιγιάζ παρακολουθήσαν το σεμινάριο της Χριστίνα Γκότση με  θέμα την αρωματοθεραπεία

Εργασίες του Τμήμα Ζαχαροπλαστικής

4 Ιουνίου, 2020|

Μωσαϊκό με μέλι και καρύδια, μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού, μωσαϊκό με πορτοκάλι, μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα και δάκρυα σοκολάτας, μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα και cranberries και μωσαϊκό σοκολάτας και kahlua [...]

Μάθημα παρασκευής κρέμας πατισερί

2 Ιουνίου, 2020|

Παρασκευή κρέμας πατισερί με αυγά και χωρίς αυγά από τους πρωτοετείς μαθητές του τμήματος ζαχαροπλαστικής της σχολής ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ .   Προφιτερόλ, εκλέρ και κρέμα Τρικολορ σε ποτήρι. Προηγούμενο Επόμενο Ενδιαφέρεστε [...]

Σοκολατένιες δημιουργίες εν όψη Αγίου Βαλεντίνου

13 Φεβρουαρίου, 2020|

Ο κύριος Δημήτρης Αλεξίου και η ομάδα του μας φτιάχνουν τα πιο λαχταριστά γλυκάγια ένα υπέροχο επιδόρπιο! Ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα ζαχαροπλαστικής; Πατήστε εδώ

Παρουσίαση της cenote tequila στο Λουτράκι

12 Φεβρουαρίου, 2020|

Στις 12/2/2020 Το τμήμα Τουρισμού μας παρακολούθησε την  παρουσίαση της Cenote Tequila  στο Admiral Bar Club Hotel Casino Loutraki  από τον Spiros Glinos brand ambassador και Head Bartender/Manager του Scorpios [...]

Γλυκά πρωτοετών & δευτεροετών τμήματος ζαχαροπλαστικής

6 Φεβρουαρίου, 2020|

Για άλλη μια φορά το τμήμα ζαχαροπλαστικής μας παρήγαγε εξαιρετικά γλυκά που άφησαν τους δασκάλους τους άφωνους. ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ:Τούρτα μπλακφορεστ (Blackforest) και μπεζέδες/μαρέγκαΔΕΥΤΕΡΟΕΤΕΙΣ:Macarons!! Με γέμιση bitter chocolate ganache, και rasberry lemon [...]

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

5 Φεβρουαρίου, 2020|

Σήμερα στις 5/2/2020 ο ερυθρός σταυρός επισκέφτηκε το ιεκ μας με σκοπό την διαπαιδαγώγηση του τμήματος βοηθού φαρμακείου σχετικά με τις πρώτες βοήθειες. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τμήμα [...]

Εκπληκτικές Τούρτες από το τμήμα ζαχαροπλαστικής μας

3 Φεβρουαρίου, 2020|

Νέες καταπληκτικές δημιουργίες από το τμήμα ζαχαροπλαστικής μας που αποδεικνύουν την επιδεξιότητα τους στον τομέα.  Τούρτα μους βανίλια μαδαγασκάρης με τραγανή βάση μπισκότα βανίλιας oreo τούρτα μους με πουρέ φράουλας [...]

Πρακτική άσκηση του τμήματος ζαχαροπλαστικής

31 Ιανουαρίου, 2020|

Οι πρωτοετείς και οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής ξεκινούν από σήμερα το μάθημα της πρακτικής εφαρμογής. Ευχαριστούμε πολύ το Salle Mantas και το Alkyon resort hotel που δέχονται στις [...]

Μάθημα από τους πρωτοετείς μαθητές ζαχαροπλαστικής

30 Ιανουαρίου, 2020|

Μάθημα από τους πρωτοετείς μαθητές ζαχαροπλαστικής Iek Europroodos. Τσίζκέϊκ με γεύση λεμόνι και τσίζκέϊκ με Βύσσινο και τέλος πορτοκαλόπιτα. Προηγούμενο Επόμενο Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τμήμα ζαχαροπλαστικής; Πατήστε [...]

Σεμινάριο υφής ξύλου και κάκτοι ζαχαρόπαστα 2ο Έτος Ζαχαροπλαστικής

30 Ιανουαρίου, 2020|

Σεμινάριο υφής ξύλου και κάκτοι ζαχαρόπαστα. Συγχαρητήρια στους δευτεροετείς σπουδαστές.      

Σεμινάριο πρωτοετών Τουρισμού στο Brownsugar Espressobar

29 Ιανουαρίου, 2020|

Σεμινάριο των πρωτοετών Τουρισμού στο Brownsugar Espressobar από την εταιρεία Attibassi Caffe Korinthos με θέμα ρύθμιση μύλου κοπής καφέ και καθάρισμα μηχανής. Προηγούμενο Επόμενο Ενδιαφέρεστε για το τμήμα τουριστικών; Πατήστε [...]

Ολοκλήρωση σεμηναρίου για την τεχνική καφέ

28 Ιανουαρίου, 2020|

ολοκληρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία στο Rusty cup στην Κόρινθο ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων σχετικά με την τεχνική του καφέ του Α έτους τμήματος Τουρισμού.    

2ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

25 Ιανουαρίου, 2020|

Το Σάββατο 25/1 ομάδα πρωτοετών του τμήματος Τουρισμού με τον υπεύθυνο σπουδών κ. Σούκουλη θα συμμετέχουν στο 2ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία.

Πεντανόστιμα γλυκά απο το τμήμα ζαχαροπλαστικής

23 Ιανουαρίου, 2020|

Μάθημα από το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ με τους πρωτοετείς μαθητές. Χαλβάς βουτύρου με σιμιγδάλι , 2. Καρυδόπιτα με σος φουντουκιού και βύσσινο, 3. Ραβανί, 4. Σοκολατόπιτα με σος [...]

Γλυκά Τμήματος Ζαχαροπλαστικής 1ου Έτους και σεμινάριο 2ου Έτους

16 Ιανουαρίου, 2020|

Μία μέρα ξεχωριστή σήμερα με πολλές γεύσεις και αρώματα από τις όμορφες κρέμες που φτιάχτηκαν από τους πρωτοετείς μαθητές του τμήματος ζαχαροπλαστικής Iek Europroodos στο Acropolis Hotel. Απλή κρέμα Φλάμερι(κρεμ Αγγλέζ).Κρέμα [...]

Go to Top