28 Κορυφαίες Επιχειρήσεις, Ένας Προορισμός: Η Εκδήλωσή μας!

Μια μοναδική εκδήλωση που συγκεντρώνει 28 κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, ανοίγοντας νέους δρόμους για καριέρα και ευκαιρίες απασχόλησης.


Ατζέντα της Εκδήλωσης

Η ημέρα ξεκινά στις 9:30 το πρωί με τους επίσημους χαιρετισμούς των επισήμων.

Στην συνέχεια ακολουθεί συζήτησης με θέμα την ‘Αειφορία και Τουρισμός’, από τις 10:00 έως τις 11:30.

Αυτή η συζήτηση επικεντρώνεται στις τρέχουσες προκλήσεις και στρατηγικές για έναν πιο βιώσιμο κλάδο τουρισμού.


Κύριως εισηγητής θα είναι ο καθηγητής Χριστόφορος Ακρίβος ο οποίος θα παρουσιάσει (Key Note Presentation) την δική του εμπειρία και απόψεις για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, κ. Σοφία Φιλιππίδου η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα διαχείρισης έργου στα πλαίσια του βιώσιμου τουρισμού – HyPro4ST, και ο διευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ Ευρωπρόοδος, Στάθης Πουλίτσης.


Παρεμβάσεις για τις θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης θα υπάρξουν από τους εκπροσώπους των δήμων του Νομού Κορινθίας κ. Δήμητρα Τσουλούχα (αντιδήμαρχος παιδείας – τουρισμού Δήμου Κορινθίων), κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου (αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και Περαχώρας), κ. Απόστολο Γιαννακόπουλο (αντιδήμαρχο τουρισμόυ Δήμου Νεμέας) και κ. Νάνσυ Παύλου (εντεταλμένη σύμβουλο στον Πολιτισμό – Τουρισμό – Αθλητισμό Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης)


Παρουσιάσεις Επιχειρήσεων

Από τις 11:30 έως τη 1:00 το μεσημέρι, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τα ξενοδοχεία τους και τους στόχους τους για το τρέχον έτος.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τις εταιρείες και να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν.